Golvlampor

Handla golvlampor på nätet
Butikstips finns här

Jämför utbud och priser i följande butiker när du ska köpa golvlampor:
(Läs mer om resp. butik längre ner på sidan!)

Byggmax
Confident Living
Designonline
Ellos
Nordiska Galleriet 1912

 

Golvlampor säljs i de flesta möbel- och inredningsbutiker på nätet. Nedan listas utvalda butiker som erbjuder golvlampor och annan belysning online. Med reservation för eventuella förändringar i butikernas utbud och villkor!

 

Butikslista, i alfabetisk ordning:

 

Byggmax

Byggvarubutik med ett litet utbud av prisvärda golvlampor, i varierande stilar.

Leveranstid: Se info vid resp. produktpresentation.

Betalsätt: Kort (Visa/Mastercard), faktura/delbetalning, direktbetalning via Handelsbanken, Swedbank och Nordea eller med Byggmax-kortet.

Fraktavgift: Framgår när du angivit ditt postnummer i kassan. Produkterna i e-butiken består dels av butiksvaror (lagerförda i din närmsta Byggmax-butik), dels av webbvaror (lagerförda på centrallager eller hos aktuell leverantör). Om din beställning består av både butiksvaror och webbvaror kommer du att få separata leveranser, med separata fraktavgifter för resp. beställning.

Confident Living

Säljer exklusiva designgolvlampor, i alla prisklasser.

Vissa modeller sticker ut lite extra med annorlunda och fantasifull formgivning. En del av de kända designklassikerna skymtar förbi när vi scrollar runt i sortimentet.

Alla aktuella varumärken hos Confident Living ser du här.

Leveranstid: Leveranstiden kan skilja sig åt beroende på vilka varor du beställer. Du ser aktuell leveranstid under resp. produkt.

Betalsätt: Klarna Faktura efter leverans,  delbetalning mot faktura, betal-/kreditkort (VISA/MasterCard/Maestro/Diners/Amex/Diners), banköverföring, eller via förskottsbetalning till Swedbank, SEB, Nordea eller Handelsbanken.

Fraktavgift: Fri frakt vid köp över 399 kr, annars 49 kr.

Designonline

Välkänd inredningsbutik med fokus på främst skandinavisk design.

Erbjuder golvlampor i kända varumärken. Flera kända designikoner ingår i utbudet.

Alla aktuella varumärken hos Designonline ser du här.

Leveranstid: Ca 1 – 3 arbetsdagor för lagervaror

Betalsätt: Kort (VISA, MasterCard, Eurocard), direktbetalning via Nordea och Swedbank, PayPal, faktura

Fraktavgift: Fri frakt vid köp över 399 kr

Ellos

Helt klart en butik värd ett besök ifall du ska investera i belysning och möbler! Ellos står sig bra i konkurrens med de rena inredningsbutikerna.

Säljer prisvärda golvlampor i klassisk och modern formgivning.

Alla aktuella varumärken hos Ellos ser du här.

Leveranstid: Ca 3-5 arbetsdagar för leverans med post till ditt utlämningsställe. Expressleverans inom 24 – 48 timmar (kan ta något längre till Norrland o. Gotland).

Betalsätt: Faktura, postförskott, konto, kort

Fraktavgift: Fri frakt vid köp över 499 kr för varor som kan levereras till ditt utlämningsställe. För större och tyngre varor som t ex möbler tillkommer en fraktavgift beräknad på vikt och volym, se mer här!

Nordiska Galleriet 1912

För den lite kräsnare designpubliken. Här hittar du många av de ikoniska golvlamporna som formgivits av berömda designers från hela världen.

Det finns golvlampor som har skapats under flera olika tidsepoker, t ex klassiker från 1930-, 1940-, 1950- och 1960-talen, likväl som moderna lampor designade i nutid.

Nordiska Galleriet är auktoriserad återförsäljare för de varumärken som finns representerade i sortimentet.

En stor fördel med den här butiken är att de tillämpar en prisgaranti i sina villkor: finner du en produkt till ett lägre pris i en annan butik matchar Nordiska Galleriet prisetSe mer om detta här (läs under “Vår prisgaranti”).

Leveranstid: Uppges vid beställningstillfället.

Betalsätt: Kort (Visa/MasterCard/American Express), faktura, delbetalning, direktbetalning

Fraktavgift: Fri frakt vid köp över 500 kr. Se fullständiga villkor för leveranser till olika platser i Sverige här (kolla Köpvillkoren)